Nieuwjaarsbijeenkomsten voor de ‘ouderen’ in Zuidplas

dav

Een drukke week voor Het KRAAIENNEST

In het kader van het 25-jarig jubileum heeft Het Kraaiennest een enkele optredens verzorgd voor de verschillende verzorgingstehuizen in de gemeente Zuidplas. Dit waren nieuwjaarsontmoetingen die waren georganiseerd door Welzijn Zuidplas en vonden plaats in Moordrecht, Zevenhuizen en in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Het eerste optreden was op woensdag 15 januari in De Zespunt te Moordrecht. Het was een ochtendoptreden. Dit begon al ‘s morgens om 10.45 uur. De zaal van De Zespunt zat bijna helemaal vol. Er was nog maar een enkele stoel vrij. Dat was maar goed ook, want later kwamen wethouder Daan de Haas en onze nieuwe burgemeester Han Weber. Zij wilden natuurlijk ook het optreden van Het Kraaiennest bijwonen. Het werd een gezellige ochtend.

Op donderdagochtend was er het optreden vooral voor de bewoners van Moerkapelle. Dit vond plaats in dorpshuis Swanla te Zevenhuizen. Wellicht wat te vroeg, want het was helaas niet zo druk. Cherel Satijn, ouderenadviseur van Welzijn Zuidplas opende hier, net als de andere bijeenkomsten de ochtend. Ook wethouder De Haas sprak de aanwezigen weer toe. Ondanks dat het niet zo druk was, werd het toch heel gezellig.