Optreden tijdeens de ‘Snertwandeltocht’ in Zevenhuizen

Het eerste optreden in 2020 was op zaterdag 4 januari tijdens de Snertwandeltocht in Zevenhuizen. Met enkele duizenden deelnemers stond deze wandeltocht in het teken van 75 jaar vrijheid. Wij hebben gezongen in het gebouw van de roeivereniging bij de Koning Willem Alexander roeibaan  aan de Rotte.
Na het afleggen van de loopafstand konden de deelnemers de medailles ophalen in het gebouw. Een drukte van jewelste. Bij onze binnenkomst was de Paradise Big Band nog aan het spelen. Tegen het einde van hun optreden was het spontane verzoek van de dirigent of we gezamenlijk met de band het laatste nummer wilden uitvoeren. Een bijzondere ervaring het alom bekende lied van Vera Lynn, Till we meet again, te zingen met de Big Band. Een surpise voor ons en voor het publiek en …….. wie weet voor herhaling vatbaar.
Daarna hebben we nog twee sessies gezonden voor de wandelaars die intussen in het bezit waren van hun welverdiende medaille. Een succesvol eerste optreden in het nieuwe jaar. Met dank aan de organisatie van de snertwandeltocht voor de goede organisatie.