Het Kraaiennest en Rapalje in concert

Het was weer een spetterende muzikale avond

Swanla was afgelopen vrijdagavond het toneel van een onvergetelijke avond vol muzikaal spektakel. Ter gelegenheid van het 50-jarg jubileum van Swanla zorgden het shanty- en folkkoor Het Kraaiennest en de Keltische band Rapalje voor een bijzondere energieke ervaring voor het enthousiaste publiek.

Het Kraaiennest opende de avond met een indrukwekkend optreden van hun nieuwe nummers. Met hun aanstekelijk enthousiasme wisten ze de 200 bezoekers direct te betrekken. De sfeer zat er meteen goed in en het publiek zong en danste mee op de traditionele Ierse- en Schotse folksongs. Rapalje, met hun meeslepende Keltische muziek, de vele en verschillende traditionele muziekinstrumenten en de krachtige stemmen van de zangers wisten ook zij het publiek direct te betoveren.

Maar het hoogtepunt van de avond waren ongetwijfeld de gezamenlijke optredens van Het Kraaiennest en Rapalje. Twee muzikale krachten bundelden hun talenten en creƫerden direct een magische sfeer. Alsof ze al jaren samenspeelden. Deze avond in Swanla heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten en vraagt om meer.